Benvingut al lloc d'INEIT-MUCON (Innovació per a l'Educació en les Tecnologies de la Informació mitjançant Multimèdia i Xarxes de Comunicacions)


Choose your language /
Choisissez votre langue /
Elektu vian lingvon

danskdeutschellenikaenglishespañolsuomifranšaisitalianonederlandseportuguessvenskaesperanto

bulgarianceskipolskiromânslovensky
davvisámegiella (north saami)valencià


Objectius. L'objectiu global de la Xarxa Temàtica INEIT-MUCON consisteix en el disseny, el desenvolupament i la difusió de cursos orientats al web per a l'ensenyament superior d'enginyeria elèctrica i de la Informació (EIE, de l'anglés Electrical and Information Engineering), com també la discussió sobre l'efectivitat d'aquests cursos. La idea principal se centra en el desenvolupament d'alguns recursos pedagògics i la posterior demostració mitjançant exemples presos de les matèries següents:


Organització. Aquest treball s'ha proposat i s'ha creat en el marc de l'Associació Europea per a l'Educació en Enginyeria Elèctrica i de la Informació (EAEEIE, European Association for Education in Electrical and Information Engineering). En el projecte INEIT-MUCON hi ha involucrades unes cinquanta institucions d'ensenyament superior en un àmbit europeu. El finançament ha anat a càrrec tant de les institucions esmentades com de la Comissió Europea dins del programa Sòcrates de Xarxes Temàtiques.


Resultats. El projecte va començar amb la creació de sis paquets temàtics (TNP), cosa per a la qual va caldre establir vincles entre docents de moltes universitats europees, vincles que es mantindran i es reforçaran en el futur. Els paquets temàtics (TNP) han sigut supervisats per personal acadèmic i, en part, la implantació ha anat a càrrec dels potencials usuaris finals, és a dir, els estudiants, mitjançant el programa d'intercanvi entre universitats. La major part dels TNP s'han implementat en més d'una llengua, amb vista a ser difosos en un entorn multicultural. El material didàctic es troba a la lliure disposició d'institucions, personal docent i estudiants al lloc web de l'EAEEIE. Els socis de la xarxa INEIT-MUCON inviten estudiants i especialistes en aquestes matèries perquè en facen ús i donen també la seua opinió i comentaris (per a la qual cosa se subministra un qüestionari) amb vista a la millora de la qualitat i a la construcció d'un currículum europeu comú en enginyeria elèctrica i de la informació (EIE).


Ací es mostra un mapa amb la situació dels socis especialment dedicats al desenvolupament dels distints paquets temàtics.

Gràcies a José V. Benlloch Dualde per la traducció al valencià