Welcome to the website of INEIT-MUCON (Innovation for Education in Information Technology through Multimedia and Communication Networks)

Choose your language /
Choisissez votre langue /
Elektu vian lingvon

danskdeutschellenikaenglishespañolsuomifrançaisitalianonederlandseportuguessvenskaesperanto

bulgarianceskipolskiromânslovensky
davvisámegiella (north saami)valencià


Obiective : Obiectivul global al Rețelei Tematice INEIT-MUCON constă în proiectarea, dezvoltarea și diseminarea de cursuri via Internet în cadrul Ingineriei Electrotehnice și Informatice (EIE), cât și în evaluarea eficienței acestora în procesul educativ. Ideia principală constă în a armoniza la nivel european resursele pedagogice ale domeniului, folosind exemple din  următoarele discipline  :


Organizare: Programul a fost propus și realizat în cadrul " Asociatiei Europene pentru Educație în Inginerie Electrotehnică și Informatică " (EAEEIE). Proiectul INEIT-MUCON are la bază un parteneriat realizat între mai mult de 50 de instituții de învățământ superior din toată Europa. Este finanțat de către propriul parteneriat, cu sprijinul Comisiei Europene în cadrul programului Socrates.


Rezultate : In cadrul proiectului au fost create șase module ale rețelei tematice și, în plus, a fost încurajată cooperarea dintre cadrele didactice ale universităților participante. Modulele rețelei tematice, elaborate în mai multe limbi pentru a fi mai ușor accesibile, au fost supervizate de către experți ai instituțiilor partenere și parțial implementate de către potențialii utilizatori.
Partenerii proiectului INEIT-MUCON invită atât studenții, cât și specialiștii domeniului, de a utiliza modulele disponibile pe sit-ul EAEEIE (TNPs), așteptând comentarii și sugestii care să permită îmbunătățirea continuă și implementarea unor programme curriculare comune la nivel european în domeniul Ingineriei Electrotehnice și Informatice (exista in acest scop un formular disponibil).


Clic aici și veți avea acces la o hartă care prezintă localizarea partenerilor asociați în dezvoltarea modulelor de curs. 
 


Thanks to Aurel SALABAS, Ion VERZEA and Pr. Maria Joao MARTINS for the Romanian translation.