Tervetuloa INEIT-MUCON-verkoston verkkosivulle (Innovation for Education in Information Technology through Multimedia and Communication Networks)


Choose your language /
Choisissez votre langue /
Elektu vian lingvon

danskdeutschellenikaenglishespañolsuomifrançaisitalianonederlandseportuguessvenskaesperanto

bulgarianceskipolskiromânslovensky
davvisámegiella (north saami)valencià


Tavoitteet: INEIT-MUCON temaattisen verkoston yleistavoite on suunnitella, kehittää ja levittää korkeakoulutasoisia verkostokursseja sähkö- ja tietotekniikassa sekä käydä keskustelua niiden tehosta koulutuksen apuna. Perusideana on tuottaa opetusmateriaalia sekä esitellä sitä käyttämällä esimerkkejä seuraavista aiheista :


Organisaatio: Tämä ohjelma on suunniteltu ja toteutettu Euroopan sähkö- ja tietotekniikan koulutusseuran piirissä (European Association for Education in Electrical and Information Engineering, EAEEIE). INEIT-MUCON-projektiin on osallistunut noin 50 korkeakouluinstituutiota koko Euroopan alueelta. Nämä instituutiot ja Euroopan komissio ovat rahoittaneet tämän työn SOCRATES Temaattisten verkostojen ohjelman puitteissa.


Tulokset: Tässä projektissa on valmistettu kuusi TN-opetuspakettia. Useiden Euroopan yliopistojen luennoitsijoiden välille on syntynyt kiinteä yhteistyösuhde, jota tullaan ylläpitämään tulevaisuudessa. Yliopistojen akateeminen henkilöstö on ohjannut TN-opetuspakettien valmistamista, ja potentiaaliset loppukäyttäjät, opiskelijat, ovat osittain vastanneet niiden toteuttamisesta, joka on usein tapahtunut yliopistojen opiskelijavaihto-ohjelmien avulla. Useimmat TN-opetuspaketit on toteutettu useammalla kuin yhdellä kielellä lisäten niiden levitysmahdollisuuksia monikulttuurisessa ympäristössä. Tämä opetusmateriaali löytyy EAEEIE:n verkkosivulta, ja se on korvauksetta kaikkien instituutioiden, akateemisen henkilökunnan ja opiskelijoiden käytettävissä. Kaikki INEIT-MUCON yhteistyökumppanit kehottavat niin alan opiskelijoita kuin asiantuntijoitakin käyttämään TN-opetuspaketteja ja antamaan palautetta (tarkoitukseen on tehty kyselykaavake) , jotta pakettien laatua voitaisiin kehittää ja pyrkiä kohti yhteistä eurooppalaista opetussuunitelmaa sähkö- ja tietotekniikassa.


Jos napsautat tätä, saat kartan, josta selviää niiden partnerien sijainti, jotka ovat kantaneet päävastuun temaattisen verkoston opetuspakettien kehittämisestä.

Kiitokset Pr. Antti Luukkolle suomenkielisestä käännöksestä.