Velkommen til INEIT MUCONs netside!  (Navnet står for: Nye metoder for uddannelse i informationsteknologi med hjælp af multimedier og kommunikationsnetværk)

Choose your language /
Choisissez votre langue /
Elektu vian lingvon

danskdeutschellenikaenglishespañolsuomifranšaisitalianonederlandseportuguessvenskaesperanto

bulgarianceskipolskiromânslovensky
davvisámegiella (north saami)valencià


Formål: INEIT-MUCONs tematiske netværk har som sin globale målsætning at udtænke, udvikle og udbrede netbaserede kurser for højere uddannelse inden for EIE (elektronik og informationsteknik) samt at vække debat om kursernes effektivitet. Grundtanken er at udvikle undervisningsmateriale og præsentere dets anvendelighed med eksempler fra følgende områder:


Organisation: Idéen til dette program opstod og blev realiseret inden for rammerne af EAEEIE (the European Association for Education in Electrical and Information Engeneering, Den Europæiske Sammenslutning For Elektronik Og Informationsteknikuddannelse). INEIT MUCON projektet omfattede ca. 50 samarbejdende institutter på højere uddannelsesniveau fra hele Europa. Projektet finansieredes af disse institutter samt af Europakommissionen inden for rammerne af SOCRATES' tematiske netværksprogram.


Resultater: Projektet har ført til udarbejdelsen af seks "tematiske netværkspakker" (TNP). Der er etableret et samarbejde mellem forelæsere fra mange europæiske universiteter, og dette vil blive opretholdt også i fremtiden. TNP'erne er udarbejdet under universitetspersonalets opsyn og vejledning, og implementeringen er delvis foretaget af brugerne i den sidste ende, dvs. de studerende, inden for et studenterudvekslingsprogram mellem forskellige universiteter. De fleste TNP'er er implementeret på flere sprog for at fremme udbredelsen i et multikulturelt miljø. Dette undervisningsmateriale findes tilgængeligt på EAEEIEs netside og står gratis til rådighed for alle institutter, universitetspersonale og studerende. Alle INEIT MUCON samarbejdspartnerne opfordrer såvel studerende som specialister på disse områder til at anvende TNP'erne og give en tilbagemelding (et færdigt spørgeskema findes), så kvaliteten på disse uddannelsespakker kan forbedres og man kommer et skridt nærmere en fælles europæiske studieplan for elektronik og informationsteknik.


Ved at klikke her ser du et kort, der viser hvor de hovedansvarlige for udviklingen af TNP materialet findes. 
 


Thanks to Hans J°rgen Boe and Pr. Pentti Lappalainen for the Danish translation.